Ydelser

 

Projektledelse

LASTEK kan påtage os opgaven med at lede Jeres projekt – stort som småt!

LASTEK har 15 års erfaring med teknologi- og produktudvikling i nogle af Danmarks største virksomheder. Det sikrer en effektiv og professionel projektledelse enten ud fra Jeres projektmodel eller en standardiseret plan - I bestemmer!

Skal I have installeret nyt produktionsudstyr, men Jeres medarbejdere har ikke tid? Der kan vi hjælpe med specifikation af udstyret samt indhentning af tilbud og koordinering af hele forløbet helt frem til idriftsættelse og indkøring.

 

Produktudvikling

Stor erfaring med produktudvikling. Både af produkter der fremstilles i små serier men også til masseproduktion. Vi arbejder innovativt med mange forskellige materialer og processer.

 

Testudstyr

Vi kan bistå med idé- og konstruktionsarbejde samt projektledelsen ved opbygning og idriftsættelse. Stort netværk til maskinbyggere sikrer, at Jeres opgave løses bedst muligt.

 

CAD-hjælp

Er der behov for hjælp til at modellere eller tegne et projekt, kan LASTEK også hjælpe med det. Vi kan tegne i Autodesk Inventor, Solidworks, SolidEdge, PRO/engineer, Autocad etc.

 

Dokumentation

I LASTEK har vi kompetencer indenfor korrekturlæsning, opbygning af brugermanualer, reservedelstegninger etc.

 

Myndighedsgodkendelser

Indsamling og frembringelse af nødvendig information for eksempelvis trykgodkendelse iht. PED.

 

Beregninger/simuleringer

Vi har selv mulighed for at lave en del beregninger, og når det bliver meget kompliceret, har vi samarbejdspartnere, der kan beregne og simulere stort set alle opgaver.

 

Netværk

Gennem årene har LASTEK opbygget et stort personligt netværk med masser af dygtige folk, hvis kompetencer vi kan trække på i de forskellige projekter. Dette netværk kommer således også Jeres projekt til gode.

 

Brancher

LASTEK har arbejdet intensivt med opgaver indenfor FOODTECH, fluid handling, procesudstyr og vedvarende energi.

 

Samarbejdsformer

  • Enkeltstående opgave

En enkeltstående opgave kan være en veldefineret opgave, I ikke selv har tid til. Her kan vi aftale en pris eller et antal timer til opgaven. Opgaven vil typisk kunne løses ved enkelte besøg hos Jer og ellers ud fra LASTEK´s kontor.

  • Specialistviden

Det kan også være, at I har lyst til at bruge os som ”specialist” eller konsulent med kendskab til Jeres verden ved brainstormsessions og lignende. Vi kan være med i den indledende konceptfase til at udvikle og beskrive et koncept, hvorefter Jeres egne folk arbejder videre med idéen.

  • Projekt

Det kan også være, at I har brug for assistance i et længerevarende projekt, og ikke ønsker at ansætte en ny mand. I den forbindelse laver vi en aftale, gældende for eksempelvis 6-9 mdr., hvor vi indgår i dagligdagen hos Jer i perioden, hvis I ønsker det.

 

Som det ses, er der masser af muligheder for at samarbejde. Kontakt LASTEK!

KONTAKT

Udsigten 3, DK-5560 Aarup

+45 21631574

info@lastek.dk